Våre lokaler

Blackbox

Lokalet er adskilt fra mathallen i 1.etg, og er vårt beste lokale til private selskap og lukkede arrangement. BlackBox er et alt-mulig-rom med avanserte tekniske muligheter. Dette lokalet egner seg til alt fra bedriftsarrangement, feiringer, presentasjoner, markeder, konserter med mer. I BlackBox er det også mulig å ha egen bar til arrangementet ditt.

Detaljer om BlackBox

Areal

160 kvm

Kapasitet

130 sittende

230 stående

Møblering/Rigg

Bord og benker

Bord og stoler

Småbord og stoler

Kinosal

Amfi

Tekniske muligheter

Mikrofon

Lydanlegg

Lysanlegg

Røykmaskin

Scene i ulike størrelser

Prosjektor og lerret i ulike størrelser

Mathallen

Mathallen befinner seg i 1.etasje sammen med våre matboder og drikkestasjon. Det er her våre gjester sitter i åpningstiden. Dette er det største lokalet vi tilbyr, og egner seg til større arrangement som festivaler og konferanser. Vi har teknisk utstyr som lydanlegg, prosjektor og lerret i mathallen, og bygger scene etter behov. Det er mulig å kombinere leie av mathallen med Messaninen og BlackBox dersom det er ønskelig. Hvis været tillater det i sommerhalvåret, kan portene i mathallen åpnes opp mot uteserveringen.

Detaljer om mathallen

Areal

550 kvm

Kapasitet

250 sittende

Mesanin 80 sittende

Uteservering 112 sittende

Møblering/Rigg

Bord og benker

Dansegulv

Stand/marked

Tekniske muligheter

Mikrofon

Lydanlegg

Prosjektor og lerret

Scene i ulike størrelser

Mesaninen

Mesaninen er vår sjarmerende «veranda» som befinner seg i 2.etasje med utsikt over mathallen. På mesaninen har vi to biljardbord i konkurransestørrelse, og kuler kan leies i drikkestasjonen. I åpningstiden er dette lokalet populært for større grupper. Mesaninen gir skjerming fra resten av gjestene, men man har fortsatt kontakt med mathallen og stemningen der. Lokalet egner seg ikke for møter eller andre typiske lukkede arrangementer da arealet ligger åpent mot mathallen. Det er mulig å kombinere leie av mesaninen og mathallen.

Detaljer om mesaninen

Kapasitet

80 sittende

Møblering/Rigg

Bord og benker

2 Biljardbord 

Tekniske muligheter

Mikrofon

Prosjektor og lerret

Flere artikler