Lager11 på SMN-cup i Nissekollen

24. april 2023

Lager11 er SOLID arenapartner med Nardo FK, og vi tok derfor turen til Nissekollen da det ble arrangert SMN-cup lørdag 22.april. På stadion hadde vi en fin stand der vi delte vi ut diverse sportsutstyr, sjokolade og flyers med gratis slush til barna. Det var masse folk, sportsglede og god stemning. Det var utrolig mange som tok turen innom for å snakke med oss, og vi gleder oss til å møte disse igjen "hjemme hos oss" på Sluppen. Nardo er et av naboområdene til oss her på Sluppen, og det er derfor veldig gøy å få muligheten til å sponse den viktige jobben som gjøres for å opprettholde tilbudet til barn og unge i området.

Gjennom samarbeidet med Nardo FK har vi også vært så heldige å få oss en egen spiller på A-laget. Vi er derfor STOLT spillerpartner til Morten "Lager11" Strand. Sesongen 2023 er han ikke bare spiller, men også trener. Spillende trener der altså.

Vi ser frem til fremtidige arrangement i Nissekollen, og følger spent A-laget til Nardo FK sin ambisjon om å rykke opp til 2.divisjon i løpet av sesongen.

Tekst: Martin Ansnes
Bilder: Mathilde Holm