Har du en drøm om å starte en egen restaurant uten større risiko?

19. april 2023

En av våre nåværende matboder har nå valgt å følge andre drømmer, og dette gir derfor plass til en ny mataktør i vår mathall. Kanskje dette er deg?

Erfaringen din er ikke det viktigste for Lager11. Her jobber vi med å utvikle konsepter sammen med våre matboder, og det viktigste er derfor ditt brennende ønske om å skape gode matopplevelser for våre gjester. Alle våre matboder tilbyr et unikt konsept, og vi ønsker å utvide matopplevelsen for våre gjester med konsepter som skiller seg fra restaurantene som allerede er på Lager11. Dette vil vi også vektlegge i utvelgelsesprosessen.

Vi ønsker at mataktører som etablerer seg på Lager11 skal lykkes, og vi har derfor investert i kompakte kjøkken som står «klar til bruk» med det viktigste utstyret du trenger. Vi har også sørget for en god infrastruktur med vann, avløp, strøm, kjølerom, fryserom og felles avtaler våre matboder kan være med på for å redusere sine kostnader.

Som driver av matbod ved Lager11 vil du drive din egen bedrift, og du vil ha en leieavtale med Lager11. Dette betyr at du må etablere et eget selskap (dersom du ikke har dette allerede) og søke om tillatelse til å drive restaurant. Dette er noe vi selvfølgelig hjelper til med dersom det er behov for dette. Vi har et kompetent team på Lager11 som hjelper deg i gang, og som vil følge deg tett med et felles mål om å lykkes med matboden.

Vårt konsept er street food. Råvarer av høy kvalitet, hjemmelaget mat og små retter er derfor viktige elementer i menyen som tilbys gjestene.

Vi søker deg som:

  • Har en drøm om å åpne en egen restaurant og drive din egen bedrift
  • Har et tydelig matkonsept som du ønsker å utvikle
  • Har et matkonsept som passer inn med våre andre restauranter
  • Ønsker å være en del av det internasjonale miljøet i mathallen vår
  • Er villig til å jobbe hardt for å lykkes med ditt konsept

Vi tilbyr:

  • Matbod utrustet med det viktigste av kjøkkenutstyr og infrastruktur
  • Tilgang til kompetanse innen innenfor matkvalitet, matsikkerhet, HMS, bedriftshelsetjeneste, markedsføring mm.
  • Tilknytning til kassesystem
  • Felles avtaler som reduserer kostnaden til den enkelte matbod
  • Svært gunstige leiebetingelser
  • Dedikert team hos Lager11 som jobber for å øke aktiviteten og omsetningen i mathallen
  • Tilgang på 1500-2000 gjester hver uke

Søknaden må inneholde:

  • Beskrivelse av matkonseptet (Hva vil du servere? Hva er unikt med dette konseptet?)
  • Navn på restaurant/konsept (Har du et navn på restauranten/konseptet ditt?)
  • Leverandører (Hvilke leverandører og råvarer ønsker du å bruke? Hvorfor akkurat disse?)
  • Matretter (Hvor lang tid tar det å tilberede rettene? Antall/time?)
  • Kvalitet Hvordan tenker du å jobbe for å opprettholde kvaliteten i din matbod?)
  • Markedsføring (Hvordan tenker du å jobbe med markedsføring av eget konsept?)

I tillegg trenger vi opplysninger om:

  • Ditt navn
  • Telefonnummer
  • E-post
  • Tidligere erfaring fra restaurant

Dersom du allerede har en restaurant eller en food truck ønsker vi også:

  • Navn på restaurant/food truck
  • Adresse eller plassering på food truck
  • Nettside eller sosiale medier

Etablerte aktører som ønsker å teste ut nye matkonsepter i et mindre format oppfordres til å søke.

Legg gjerne ved bilder av hvordan rettene kan se ut, logo på restaurant eller andre ting du tenker kan være relevant.

Vi ser fram til å høre fra deg!

SEND SØKNAD