Sand mellom tærne (Trondheim Fringe)
Sand 2 DKS 1
07. October

Forestillingen er en del av TRONDHEIM FRINGE FESTIVAL 2021 som foregår 4. til 10. oktober. Du kan oppleve teater, konserter, standup, barneforestillinger, impro og mye mer på scener over hele byen!

"Sand mellom tærne" er en prisbelønnet, underfundig, varm og vakker forestilling. Vi følger Hettys liv før, under, og etter krigen. Hvordan det er å være menneske under krig, flukt og forfølgelse? Hetty er født like etter skuddet i Sarajevo i 1914 og døde like etter 11. september 2001. Selv om verden rundt henne kan være grusom, møter hun menneskene på sin vei med åpenhet og lek. For hva er det som gjør livet verdt å leve? Lekenhet, skråblikk på samtiden, flaks, sanselighet, vennskap, troskap, stahet, humor og ... sand mellom tærne.

Scenen er et raritetskabinett med forundringspakker bak hver luke, et sentrum for hendelser og gjenstander fra Hetty Dabs lange liv. To skuespillere utforsker sammen med tilskuerne denne fortellingen og et liv fullt av vemod, humor og overraskelser.

Forestillingen berører, og publikum kan oppleve hvordan det er å være menneske under krig og forfølgelse. Anbefalt alder: Fra 10 år

På scenen:
Jaap den Hertog
Coby Omvlee

Velkommen til blackboxen på Lager11. Dørene åpner kl. 17.30. Forestillingsstart kl. 18.00

Billetter: Torsdag kl. 18.00

VIKTIG INFORMASJON VEDRØRENDE SMITTEVERN:
- Begrenset kapasitet
- Sittende publikum
- 1-meters avstand
- Registrering av navn og telefonnummer i tilfelle smittesporing

Book a table