Fest og arrangement
IMG 1493

Lager11 har mange kvadratmeter og fasiliteter som kan benyttes til forskjellige arrangement. Hva skal du arrangere? Bryllup, bursdag, firmafest, barnebursdag, sette opp en forestilling eller noe helt annet? Vi kan tilrettelegge for at du skal få en helt spesiell opplevelse. Hvis ønskelig kan vi sette sammen et opplegg som inkluderer både areal, teknisk utstyr og personal og underholdning. Vi tar også i mot forespørsler om lukkede selskap utenfor åpningstid.

Lokaler til leie innenfor og utenfor våre åpningstider

Blackboxen

Lokalet er adskilt fra mathallen og er vårt beste lokale til private selskap og lukkede arrangement. Blackboxen er virkelig et alt-mulig-rom. Med sine mange tekniske muligheter har blackboxen vært benyttet til alt fra møter og konfirmasjoner til konserter og teaterforestillinger.

Tekniske muligheter:

- Mikrofon

- Lydanlegg

- Lysanlegg

- Projektor og lerret

- Opprigget scene

Antall sitteplasser:

- Opp til 50 sitteplasser ved tiltak for smittevern (høsten 2020)

- Opp til 100 sitteplasser ved «normaltilstand»

Leie utenfor våre åpningstider:

Mathallen

Mathallen befinner seg i 1. etasje sammen med våre åtte matboder, Søtstasjonen og Drikkestasjonen (baren). Mathallen er det største lokalet vi tilbyr og egner seg til større arrangement, slik som festivaler og konferanser. Det er mulig å kombinere leie av mathallen og mesaninen dersom ønskelig.

Tekniske muligheter:

- Mikrofoner

- Lydanlegg

- Projektor og lerret

- Opprigget scene

Antall plasser:

- Opp til 124 sitteplasser ved tiltak for smittevern (høsten 2020)

- Opp til 248 sitteplasser ved «normaltilstand»

Mesaninen

Mesaninen er vår sjarmerende «veranda» som befinner i 2. etasje med utsikt over mathallen. Innenfor åpningstiden er lokalet svært populært for større grupper som ønsker skjerming fra resten av gjestene, og likevel byr på den gode stemningen og kontakt med mathallen. Lokalet egner seg blant annet til møtevirksomhet og bespisning. Det er mulig å kombinere leie av mesaninen og mathallen dersom ønskelig.

Tekniske muligheter:

- Mikrofoner

- Projektor og lerret

Antall plasser:

- Opp til 112 sitteplasser

- Opp til 56 sitteplasser ved tiltak for smittevern (høsten 2020)

Betaling

Skal mat/drikke samles på én regning eller betales av én person? Ingen problem! I vårt mobilbaserte bestillingssystem, Weorder, bruker vi cashpoints. Cashpoints fungerer som et gavekort hvor vi legger inn ønsket sum av cashpoints per gjest. Vi må ha en liste med navn og mobilnummer på gjestene på forhånd og ved ankomst aktiveres ved å scanne QR-koden på bordet. Bookingansvarlig tar kontakt med deg om dette på forhånd.

Cashpoint er spesielt hensiktsmessig ved selskap og større arrangement. Deltakerne får utdelt cashpoints som kan brukes på både mat og drikke. Drikken serveres til bord og en vil få beskjed når maten kan hentes fra matboden(e).

Kontakt oss for forespørsel angående fest og arrangementer på booking@lager11.no

Bordbestilling