Book bord
Lager12 1106

Reserver bord for å spise mat fra vårt fantastiske utvalg av street food!

Ordinær sittetid er to timer. Er dere et større selskap og ønsker lengre sittetid, kan dere benytte kommentarfeltet til å spørre om det. Vi etterkommer ønskene så langt vi kan.

Bord og benker er plassert slik at man ivaretar rådene om en meters avstand. Bord med to benker har plass til inntil åtte personer om dere tilhører samme gruppe. Dersom dere er to personer vil dere plasseres på bord med to andre. Vi har antibac ved inngangen og flere andre steder i lokalet. En meters avstand er oppmerket flere steder og vi oppfordrer gjestene våre å holde god avstand. Menyene kan man se på nettsiden vår før man går og kjøper mat.

Skal mat/drikke samles på én regning eller betales av én person? Det er uproblematisk! Vi har en bong-løsning hvor alle i gruppen får utdelt et ønsket antall bonger. Med én bong får du enten én matrett eller én drikke. Dette gjelder uavhengig av pris i menyen. Ved booking oppgi følgende i kommentarfeltet: 1. Antall bonger per person i selskapet og 2. fakturainformasjon (Obs! Må oppgis!). Dere faktureres kr 80,- per bong (fastpris). Bongene hentes i vår Drikkestasjon. De kan betales på stedet eller faktureres i ettertid.

Bordbestilling