Book bord
Lager12 1106

Reserver bord for å spise mat fra vårt fantastiske utvalg av street food!

Ordinær sittetid er to timer. Er dere et større selskap og ønsker lengre sittetid, kan dere benytte kommentarfeltet til å spørre om det. Vi etterkommer ønskene så langt vi kan.

Vi ønsker at alle våre gjester skal føle seg trygge. Vi følger myndighetenes råd til smittevern. Alle skal ha en meters avstand til alle andre enn de man er i husstand med. Vi oppfordrer våre gjester til å ha munnbind når man ikke sitter ved bordet.

Slik gjør vi det på Lager11:
1. Dere plasseres på eget bord med maks antall ut fra om dere er i husstand eller ikke, dvs. maks fire per bord om man ikke er i husstand og opp til åtte per bord om man er i samme husstand.)
2. Dere bestiller både mat og drikke via en nettside (Weorder).
3. Drikken leveres til bordet av vårt personale.
4. Dere henter maten når dere får beskjed på telefonen at maten er klar.
5. Alle bes om å huske å holde avstand!

Vi har antibac ved inngangen og flere andre steder i lokalet. En meters avstand er oppmerket flere steder og vi oppfordrer gjestene våre å holde god avstand til en hver tid.

Skal mat/drikke samles på én regning eller betales av én person? Ingen problem! I vårt mobilbaserte bestillingssystem, Weorder, bruker vi cashpoints. Cashpoints fungerer som et gavekort hvor vi legger inn ønsket sum av cashpoints per gjest. Vi må ha en liste med navn og mobilnummer på gjestene på forhånd og ved ankomst aktiveres ved å scanne QR-koden på bordet. Ønsker du å benytte cashpoints? Send en e-post til booking@lager11.no

Bordbestilling