Atelier Street Food
42957f64 84fa 47bc a84e e1042d57c18a

Atelier Street Food serverer tradisjonell, polsk mat av norske, kortreise råvarer. Har du smakt pierogi fylt med spennende fyll eller steam buns med and? På menyen står også gourmetpølsen kiełbasa. Ateliers fermenterte grønnsaker er en fryd for øyet!

Kontaktinformasjon: post@restaurantatelier.no - 477 21 880

Meny

Steam bun med crispy and
Serveres med Ateliers granateplesalat, chillimajo, syltede beter og polsk kimchi

Allergener: Hvete, egg, melk, sulfit, sennepsfrø

Fins også som 1)glutenfri og 2)uten melk og egg
85kr
Steam bun med kylling og cæsardressing
Serveres med hjemmelaget coleslaw av rødkål og chillimajo

Allergener: sennep, gluten, melk, hvete, egg
Fins også som 1)glutenfri og 2)uten melk og egg
85kr
Steam bun med beter og bønner
Serveres med Ateliers granateplesalat, syltede og konfitterte norske beter, fermentert jordskokk og syltet nepe

VEGAN
85kr
Tilbehør steam buns
Pommes frites 20kr
Dobbel pommes frites 40kr
Coleslaw 45kr (Allergener: egg, sennep)
Ateliers chillimajo 20kr (Allergener: egg, sennep)
Pierogi med pulled pork og champignon

Tre pierogis servert med stekt løk i smør og polsk rødkål «kimchi»

Allergener: hvete, melk, sennep, sulfitt

85kr
Pierogi med ferskost, potet, løk

Tre pierogis servert med stekt løk i smør og syltete grønnsaker

Allergener: hvete, melk, sulfitt og sennep

VEGETAR

85kr
Tilbehør til pierogi

bacon 20kr

rømme 10kr

coleslaw 45kr (Allergener: egg, sennep)

grønnsakssalat fermentert (Allergener: sennep, sulfitt) 30kr

grønnsakssalat syltet (Allergener: sennep, sulfitt) 30kr

Gourmet-pølse "Kielbasa"

med surdeigsbrød, ketchup, sennep og rødbeter med pepperrot (cwikla) og syltet (fermentert)agurk

Allergener: hvete, rug, sennep, sulfitt

Glutenfri variant fins også.

Ekstra tilbehør

pommes frites 20kr

hvitløkdressing (allergener: melk, egg) 20kr

grønnsakssalat fermentert (allergener: sulfitt) 30kr

grønnsakssalat sylte (allergener: sennep, sulfitt) 30kr

85kr



Bordbestilling