Atelier Street Food
Lager 11 små 53

Atelier gleder seg til å servere dampede boller og suppe etter tradisjonelle polske oppskrifter. Bollene kan ha ulikt fyll som and med spicy majo, nordisk kimchi og plommesaus eller pulled svineknoke med syltet agurk/ og pepperrot. Det blir også en vegetariansk variant. Fra det polske kjøkkenet vil det også serveres ukas suppe.

Meny

Kyllingsnitzel (kotlecik)

Med frites og surkål og råkost

Allergener: Hvete, egg, melk

80kr
Potetmuffin ned bacon

Med rømme

Allergener: Egg, melk

80kr
Steambun med Crispy and

Med syltede beter, nordisk kimchi, granatepledressing

Tilbehør:

- Sidesalat 45kr

Allergener: Hvete, egg, melk, sulfit, sennepsfrø

80kr
Steambun med beter og bønner

Tilbehør:

- Sidesalat 45kr

Allergener: Hvete, egg, melk, sulfit, sennepsfrø
80kr
Steambun med pulled pork

Med coleslaw og plommesaus

Tilbehør:

- Sidesalat 45kr

Allerener: sennep, gluten, melk, rug, hvete

80kr

Ukens suppe

Se menyen på matboden
80kr
Gourmet-pølse "Kielbasa"

Med stekt løk, surdeigbrød, sennep

Tilbehør

- Coleslaw 45kr

Allergener: Hvete, rug, sennepsfrø

80kr
Bigos (tradisjonell surkålstuing)

Med pølse, bacon, svinekjøtt, surdeigsbrød

Allergener: Hvete, rug

80kr

Salat med crispy and

Med syltede beter, nordisk kimchi, granatepledressing, gresskarkjerner

Tilbehør:

- Brød 10kr

Allergener: sulfit, sennepsfrø

80kr



Bordbestilling