The Girl with the Ugly face - UTSATT
MG 0486 1
13. juni

Familieforestillingen utsettes pga. smittesituasjonen i Trondheim. Vi kommer tilbake med ny dato, mest sannsynlig spilles dette til høsten. Hold dere friske, - hold ut!

Lisa blir sint veldig fort. Og når hun blir sint, blir hun veldig sint. Hun har aldri slått noen eller kastet stein på noen. Men hun sier dårlige ting. En dag blir hun så sint og sier så mange dårlige ting at alle på skolen skriker: “Buuuh, buuuh - du har et stygt ansikt!» Lisa løper hjem og tenker at ingen forstår henne. Ikke de andre barna, ikke lærerne eller foreldrene.

Dette er en forestilling om språk og sinne. Det er også en fortelling om vennskap, og hvordan det er mulig å gjøre ting bra igjen når alt føles dårlig.

The Girl With the Ugly Face er basert på samtaler og workshops med barn i alderen 6-9 år, om følelser av sinne, ensomhet og skyldfølelse. Følelsen av å være inkludert og ekskludert har vært hovedfokuset i prosessen. New International Encounter Theater (NIE) har jobbet med over tusen barn i Norge, Tsjekkia og Storbritannia i utviklingen av dette prosjektet.

Forestillingen er støttet av Kulturrådet.

Passer for barn fra 6 år og oppover.

Lager11 tar din trygghet på alvor og følger alle råd og pålegg om smittevern. Under arrangementet vil alle deltakere få tilvist fast plass og man må bruke munnbind når man ikke sitter på plassen sin.

Billetter

Kl. 13-14 i blackboxen

Kl. 16-17 i blackboxen

Bordbestilling