The Girl with the Ugly face (teater)
MG 0318 2
18. september

Lørdag 18. september kommer NIE Teater til Trondheim med forestillingen The Girl With the Ugly Face. Forestillingen spiller på Lager11 kl. 13 og 16, og passer for hele familien.

The Girl With the Ugly Face handler om hvordan språket former oss, om det å være et barn og å passe inn (eller ikke!), uansett hvor du er og hvilket språk du snakker.

Lisa har lett for å bli sint. Når hun blir sint, sa blir hun veldig sint. Hun har aldri slått noen, eller kastet stein på noen. Men når hun blir sint så sier hun slemme ting. En dag sier hun så mange slemme ting, at alle de andre på skolen roper «Buuu, du har et stygt fjes». Lisa går hjem og tenker at ingen forstår henne. Ikke de andre barna, ikke lærerne og heller ikke foreldrene.

Dette er en forestilling om språk og sinne. Det er også en forestilling om vennskap, og om hvordan det er mulig å gjøre ting godt igjen når alt føles vondt.

Forestillingen spilles på norsk.

NIE har de siste 20 årene produsert nærmere 40 forestillinger som har turnert både nasjonalt og internasjonalt. De har spilt på en rekke festivaler og på etablerte institusjoner i Norge og Europa, samt turnert mye i Den Kulturelle Skolesekken. Rundt 35 000 mennesker ser arbeidet deres årlig på skoler og i teaterhus rundt om i verden.

I år feirer NIE 20 år og arrangerer i den anledning en teaterfestival i samarbeid med Asker Kulturhus fra 20.-28. august. På festivalen vil det vises både gamle og nyere forestillinger.

Passer for barn fra 6 år og oppover.

Forestillingen er støttet av Kulturrådet.

Lager11 tar din trygghet på alvor og følger anbefalinger om smittevern.

Billetter

Lørdag kl. 13

Lørdag kl. 16

Bordbestilling