AVLYST! Minilageret: Sangstund med Jorid og bamsene
Prud Skjerm 6326
22. november

Vi kommer tilbake med ny dato på nyåret.

Sangstund der musikkglade barn og deres foresatte deltar aktivt med sang, dans og bevegelser. Bruk av enkle rytmeinstrumenter som tromme, pinner og rytmeegg. Vi bruker sangene fra barnesangboka ”Bamsen min” (tekst/melodi: Jorid Vorum). Mer informasjon på frittspillerom.no/bamsen-min

Vi tar smittevern på alvor og legger til rette for å få en god opplevelse for alle deltakere. Hvert barn med foresatt får en matte hver å sitte på. Er det flere fra hver familie sitter de på samme matte. Ha gjerne med innesko eller gode, varme sokker.

Jorid Vorum har 20 års erfaring som pedagog og musiker. Hun har jobbet i barnehage og har sitt eget firma, Fritt Spillerom, der hun arrangerer barnesangkurs for 2-5-åringer. I høst har hun vært på turné i 25 barnehager i regi Den kulturelle barnehagesekken i Trondheim kommune. Jorid er ekte og nær i formidlingen og oppmerksom på hvert enkelt barn. Hennes ønske er å inspirere småbarnsforeldre til å bruke mer sang og musikk hjemme, slik at kontakten mellom barn og foreldre forsterkes. Hun har derfor laget ”Nettkurset Bamsen min” (bamsenmin.no) der foreldrene lærer å legge til rette for musikkaktiviteter som er gøy for både barn og foreldre.

Andre relevante lenker: facebook.com/frittspillerom instagram.com/frittspillerom

Billetter

Kl 12.30-13.10

Kl 14.00-14.40

Dersom arrangementet skulle bli avlyst på grunn av korona så vil billetten minus tjenesteavgiften refunderes.

Bordbestilling