OBS NY DATO!Longfield and Super Skeleton

15. april
21:00
TRD L11 Longfrield Super Skele 1

LONGFIELD & SUPER SKELETON

Boney M. har dratt Gamle Erik opp fra avgrunnen og bydd opp til dans. Resultatet er Longfield & Super Skeleton, et rockeband som drar inn elementer fra blant annet disko, punk, synthpop og new wave. Med bind for øynene og fingrene krysset makulerer de alle bevis, og limer sammen bitene til et dansbart, hardtslående og dynamisk lydbilde fanget i et ærlig, naivt og til tider dystert tekstlandskap.Debutplaten Fight Music ble sluppet sent i 2019, etterfulgt av Void of Glitter (EP) våren 2020. Første nyttårsdag 2021 startet innspillingen av oppfølgeren som ble sluppet singel for singel, med tilhørende musikkvideoer, før den ble fullbyrdet som Void of Glitter/Constantly Bitter i mai 2021. Arbeidet med neste fullengder startet allerede i juni 2021, og hadde release 26. August 2022. Daylight, the Devil har allerede markert seg på eteren, som den hyppig spilte og heftig dansevennlige «Parasite», og P3-favoritten «Suffer», som ble inkludert i P3-listen «Best akkurat nå» og beskrevet som «100% deilig galskap» av Espen Roness (NRK P3).Longfield & Super Skeleton er Norges desidert mest hardt arbeidende band. De skriver og produserer alle låtene selv, lager sine egne musikkvideoer, pressebilder og albumcover, designer sin egen merch, og jobber konstant med å videreutvikle image og konsertopplevelsen til de som er heldige/uheldige nok til å kalle seg publikum. Longfield & Super Skeleton har et solid liverykte, og blåser taket av samtlige steder de besøker.

“Her er mitt ekstremvær-soundtrack. Dette er musikken å høre på når «Gyda» kommer for å velte trærne i hagen og knuse vindusruter.” - Espen Roness, NRK P3

Nesten skummelt dansbar rock fra vestkysten. Det er seigt, funky, uhøytidelig, artig og sjukt energigivende. Da låta «Benzodiazepine» falt inn i innboksen tidlig i 2021, var jeg helt solgt. Låta ble nesten spilt i hjel, og kort tid etter kom skiva, som er den andre i rekken, og den vant meg helt over! Hvordan kunne dette bandet ha gått meg hus forbi tidligere? Dette er bare så sjukt bra!!”

- Veronica Sagbakken for Disharmoni – “Våre favorittalbum 2021”

«... Alle er likevel nødt til å innrømme en ting. Dette bandet sveiper ned alt de kommer over når de opptrer. Slik var det også i kveld, bare enda mer intenst. ... Hva kan jeg ellers si? En maktdemonstrasjon fra uhyre dyktige musikere? Uansett, anbefales på det sterkeste!»

- Anmeldelse fra Festivalguiden.no

«De er en gjeng som lager utrolig god musikk som får opp hjertepumpa. Det er bratte bakker på vei til jobb her i Trondheim, og det gikk SÅ fort med dette på øret. Du kan løpe etter enhver buss, og rekke den.»

- Anna Nor Sørensen, om Chivalry is Dead, Studio p3


Lager11: OBS NY DATO 15. April -2023

Billetter kjøpes her!

Flere arrangement